Valioliiga

Tottenham voittoon kotistadionillaan! – Crystal Palacen eväät loppuivat kesken

Tottenham Hotspur
Pixabay

Valioliigassa pelattiin lauantaina jälleen yksi Lontoon paikallisottelu, kun Tottenham Hotspur ja Crystal Palace iskivät yhteen. Ottelusta odotettiin vauhdikasta näytöstä ja sellainen siitä myös kehkeytyi.

Hotspur Stadiumilla pelattu Tottenhamin ja Crystal Palacen välinen kamppailu lähti vauhdikkaasti liikkeelle. Kummallekin joukkueelle siunaantui avausjakson aikana mahdollisuuksia maalintekoon, mutta osumat syntyivät vasta jälkimmäisellä nelivitosella.

Palacelle tuomittiin vapaapotku hyvältä tontilta hieman ennen tunnin täyttymistä. Eberechi Eze asettui pallon taakse ja laukoi vieraat johtoon upealla tavalla.

Spurs tiivisti tämän jälkeen hyökkäyspelaamistaan huomattavasti.

Isännät nousivat tasoihin 78. minuutilla, kun Timo Werner onnistui Brennan Johnsonin nappikeskityksestä. Tilanne lähti liikkeelle Eagles-puolustaja Joachim Andersenin karkeasta virheestä.

Tottenham siirtyi johtoon vain kaksi minuuttia edellisestä, kun Cristian Romero puski pallon pömpeliin James Maddisonin nostosta.

Vieraat saivat lisää kylmää vettä niskaansa hieman ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun Spurs-kippari Heung-min Son maalasi vastahyökkäyksen päätteeksi. Palacen maalia vartioineelle Sam Johnstone jäi tilanteessa täysin vaille mahdollisuuksia.

Spurs pelasi kahden maalin johtoasemassa kypsästi ja nappasi ansaitut pisteet 3-1 lukemien myötä.