Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Jättimäinen voitto! – Lukas Hradeckyn Leverkusen askeleen lähemmäksi Bundesliigan mestaruutta

Espanjalaispuolustaja Alejandro Grimaldo naulasi maalin Bayer Leverkusenille.
AOP

Saksan Bundesliigassa on käsillä melkoinen kausi! Kun sarjaa on kymmenen kierrosta enää pelaamatta johtaa suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn tähdittämä Bayer Leverkusen sarjaa ylivoimaisesti. Leverkusen onnistui käyttämään etsikkoaikansa sunnuntaina hyödykseen kaatamalla FC Kölnin vieraissa selvin lukemin.

Espanjalaismanageri Xabi Alonson johtama Bayer Leverkusen lisäsi johtoaan Saksan pääsarjan Bundesliigan kärjessä. Leverkusen nappasi maistuvan voiton sarjassa putoamista vastaan pelaavassa FC Kölnistä vieraissa 2-0 -lukemin. Voitto oli Leverkusenille jo neljäs putkeen Bundesliigassa.

Leverkusen kasvatti eroa sarjassa toisena olevaan Thomas Tuchelin valmentamaan Bayern Muncheniin jo kymmeneen pisteeseen. Bayern pelasi Freiburgia vastaan 2-2 -tasapelin perjantaina johdettuaan ottelua jo toisella jaksolla.

Leverkusen lähti jättimäisenä suosikkina Kölniä vastaan pelattavaan kamppailuun ja vierasjoukkueen tilannetta helpotti entisestään se, että ottelussa vartin pelin jälkeen kotijoukkueen 21-vuotiaalle kärjelle Jan Thielmannille heilautettiin punaista. Thielmann taklasi takaa Leverkusenin pelaajaa ja tilanne tarkistettiin VAR’n kautta.

Sarjan kärkijoukkue hallitsi ensimmäistä 45 minuuttia mielin määrin luomalla useita maalintekopaikkoja. Lopulta 38. peliminuutilla vieraat pääsivät ottelussa ansaitusti johtoon, kun Hollannin laitapuolustaja Jeremie Frimpong ohjasi tshekkihyökkääjä Patrik Schickin keskityksen maaliin ohi voimattoman Marvin Schwaben. Maali oli 23-vuotiaalle hollantilaiselle jo kauden kahdeksas Bundesliigassa. Koko viime kaudella maaleja syntyi kahdeksan kappaletta.

Toisella jaksolla meno jatkui pitkälti samanlaisena eikä Lukas Hradeckyn vartioimalle maalille kotijoukkue saanut luotua kovinkaan vaarallisia paikkoja. Loppuniitti ottelulle nähtiin noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä, kun 28-vuotias espanjalaislaitapuolustaja Alejandro Grimaldo naulasi maalin.

Bayer Leverkusen pelaa ensi viikolla Eurooppa-liigan pudotuspeleissä ensimmäisen osan Qarabagia vastaan vieraissa. Bundesliigassa edessä on kotijoukkue Wolfsburgia vastaan. Köln kohtaa vieraskentällä Borussia Mönchengladbachin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga