Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayernin jättilupaus matkalla Valioliigaan? – City, Liverpool ja Chelsea kärkkyvät tilaisuuttaan

Jamal Musiala, Bayern Munchen.
AOP

FC Bayern Müncheniä edustava Jamal Musiala on useamman huippuseuran tutkassa. Nuorta saksalaistähteä on linkitetty viime aikoina vahvasti muun muassa Manchester Cityyn.

Bayern Münchenin kausi on sujunut vaikeissa merkeissä, ja kuten aiemmin uutisoimme, joukkueella on tänään luvassa kriittinen ottelu.

Bundesliigan mahtiseura ei ole missään nimessä yltänyt kuluvalla sesongilla omalle tasolleen Harry Kanen saapumisesta huolimatta. Kane on ollut ilmiömäisessä vireessä ja mättänyt maaleja liukuhihnalta jääden kuitenkin vaille riittävää taustatukea.

Kanen lisäksi Bayernin yksittäiset onnistujat ovat jääneet vähiin, mutta yksi tällainen on Jamal Musiala.

Saksan maajoukkuemies on hoitanut roolinsa tunnollisesti keskikentällä ja mättänyt ohella kelvolliset tehot. Musiala on merkkauttanut 19 bundesliigaottelun aikana 7 maalia ja 3 maalisyöttöä. Kuuten Mestarien liigaotteluun on puolestaan syntynyt tehot 2+1.

Useaan otteeseen Jude Bellinghamiin verrattu Musiala on ollut viime kauden tapaan yksi joukkueensa tärkeimmistä pelaajista.

Bayernillä saattaakin olla täysi työ pitääkseen hänet vahvuudessaan, sillä hienot otteet eivät ole jääneet muuallakaan huomaamatta.

Chelsea ja Liverpool ovat aiemmin olleet hänen kintereillään ja 90min uutisoi, että myös Manchester City on saapunut apajille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga