Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Punaiset paholaiset tiukan paikan edessä! – Etihadille luvassa jättimäinen kamppailu

Phil Foden onnistui kauden aiemmassa ottelussa Manchester Unitedia vastaan.
AOP

Valioliigan 27. ottelukierroksella pelataan sunnuntaina kaksi kamppailua. Päivän isommassa kamppailussa taistellaan Manchesterin herruudesta, kun Valioliigan voitosta taisteleva Manchester City isännöi Manchester Unitedia. Ottelussa on isot panokset, sillä United taistelee vielä tiukasti paikoista ensi vuoden Mestarien liigaan.

Pep Guardiolan valmentama Manchester City lähtee tämän kauden toiseen Manchesterin derbyyn Valioliigassa hyvistä asetelmista. City nappasi viikolla helpottavan 6-2 -vierasvoiton Lutonista FA Cupissa ja ottelussa norjalaistähti Erling Haaland onnistui viidesti maalinteossa.

Valioliigassa Cityn voittoputki on kahden ottelun mittainen, kun City on kaatanut 1-0 -lukemin edellisissä kamppailuissaan Bournemouthin vieraissa ja Brentfordin kotonaan. Tätä ennen joukkue hyytyi Chelsean vieraana 1-1 -tasapeliin. Valioliigassa pisteputki on nyt 11 ottelun mittainen.

Erik ten Hagin valmentama Manchester United tulee Etihadille sunnuntaina voitto Nottingham Forestista allaan. United kaatoi Nottighamin 1-0 -lukemin vieraissa FA Cupin puolella. Viikko sitten edellisessä Valioliiga-ottelussa United kärsi todella ikävän 1-2 -kotitappion Fulhamille. Ottelussa joukkueen ainoasta maalista vastasi puolustaja Harry Maguire. Ennen Fulhamia vastaan kärsittyä tappiota joukkueella oli maittava neljän ottelun voittoputki Valioliigassa allaan.

United on sarjassa tällä hetkellä kuudentena. Eroa neljättä sijaa hallussaan pitävään Aston Villaan on 11 pistettä. Villa onnistui lauantaina voittamaan putoamista vastaan taistelevan Lutonin vieraissa 3-2 -lukemin, joten pisteet ten Hagin miehistölle olivat todella arvokkaat. Matkaa Tottenhamiin on kuusi pistettä. Tottenhamilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Nottingham Forest oli järjestää Citylle ja Arsenalille todella ison palveluksen lauantaina kotiottelussaan Liverpoolia vastaan, mutta Liverpool naulasi 97’llä peliminuutilla 1-0 -voittomaalin. Liverpool on Cityn edellä neljä pistettä ennen Manchesterin derbyä.

Cityn ja Unitedin kauden aiempi kohtaaminen päättyi Old Staffordilla Cityn 3-0 -vierasvoittoon. Tuolloin Haaland iski kaksi maalia ja Phil Foden viimeisteli Haalandin esityöstä loppulukemat 80. peliminuutilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga