Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: ManU suunnittelee valtavaa tarjousta! – Mitä tekee Inter Milan?

Nicolo Barella, Inter Milan.
AOP

Inter Milanin tähtipelaaja Nicolo Barella on mahdollisesti matkalla kohti uusia haasteita. Italialaiskeskikenttäpelaaja on tuoreiden huhujen mukaan Manchester Unitedin kiikareissa.

Manchester United hankki viime kaudeksi Casemiron keskikentälleen, jonka myötä joukkueen pelaaminen hitsautui aiempaa paremmin yhteen. Tällä kaudella vammoista kärsinyt brassi ei ole kuitenkaan yltänyt parhaimpaansa ja koko United-poppoo on vaellellut enemmän tai vähemmän varjojen mailla.

ManU hankki Sofyan Amrabatin Fiorentinasta lainasopimuksen turvin, mutta marokkolainen on flopannut Old Traffordilla lupaavan alun jälkeen. Miehen uskotaan palaavan Italiaan kuluvan kauden päätteeksi.

Scott McTominay on ollut hienossa vireessä tällä kaudella, kuten myös ykkösjoukkueeseen nostettu Kobbie Mainoo. Tästä huolimatta punapaitojen keskikenttä kalpenee vertailussa Valioliigan kärkijoukkueisiin, joten uusille hankinnoille on kesällä tarvetta.

CaughtOffside kertoo, että United on kiinnostunut Inter Milanin Nicolo Barellasta. Keskikentän työmyyrä saattaisi sopia ominaisuuksiensa puolesta hyvin Erik ten Hagin palettiin ja Unitedin raportoidaan suunnittelevan hänestä 80 miljoonan euron tarjousta.

On kuitenkin kokonaan toinen asia, haluaako Barella siirtyä pelinsä kanssa tuskailevaan Unitediin, joka on näillä näkymin jäämässä ulos ensi kauden Mestarien liigasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A