Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal-pelaajalle valtavaa suitsutusta: “Paras hankinta sitten Dennis Bergkampin”

Declan Rice, Arsenal.
AOP

Declan Rice on sopeutunut mahtavasti Mikel Artetan pelisapluunaan. TV-moguli ja vannoutunut Arsenal-kannattaja Piers Morgan uskoo, että Rice on seuran paras hankinta 20 vuoteen.

Arsenal valmistautuu parhaillaan illan otteluun Sheffield Unitedia vastaan. Pelissä ei ole luonnollisesti kuin yksi ennakkosuosikki, sillä Tykkimiesten materiaali on ylivertainen vastustajaansa nähden.

Arsenalin joukkueesta ei ole tällä kaudella juurikaan heikkoja lenkkejä löytynyt, mutta varsinkin keskikenttä on toiminut loistavasti. West Hamista korkealla siirtokorvauksella hankittu Declan Rice on tuonut valtavasti laatua Tykkimiesten pelaamiseen.

Pitkän linjan Arsenal-fani Piers Morgan vertaa Ricea toiseen Gunners-legendaan.

– Jos minulta kysytään, mikä on ollut ratkaisevin tekijä (Arsenalin menestyksessä) – Declan Rice. Mielestäni Declan Rice on ollut Arsenalin paras hankinta sitten 90-luvun puolivälin ja Dennis Bergkampin, Morgan hehkuttaa TBR Footballin mukaan.

Lähes 117 miljoonan euron siirtosummalla Emiratesille kesällä saapunut Rice on totisesti ollut hintansa arvoinen.

Englantilainen on sementoinut asemansa Mikel Artetan avauskokoonpanossa, ja on todennäköisesti myös ensimmäisiä nimiä, jotka Englannin päävalmentaja Gareth Southgate nimeää Kolmen Leijonan EM-kisamiehistöön.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga