Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

ManU:n haaveille kova kolaus – Seuralegendat eri mieltä UCL-saumoista: “Siitä tulee erittäin vaikeaa”

Old Trafford
Unsplash

Manchester Unitedin haaveet neljän parhaan joukkoon yltämisestä kokivat kolauksen sunnuntaina, kun paikallisvastustaja City haali kolme pistettä. Entiset United-pelurit Gary Neville ja Roy Keane kertovat mielipiteensä Unitedin Mestarien liigahaaveista.

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester United putosi sunnuntaisen tappionsa myötä 11 pisteen päähän viimeisestä Mestarien liigapaikasta. Old Traffordilla on todellinen mietinnän paikka, sillä seuran minimitavoite on jäämässä haaveeksi.

Edellä olevat Tottenham Hotspur ja Aston Villa ovat olleet viime aikoina vahvassa vireessä, joten United-manageri Erik ten Hagilla riittää todella paljon työnsarkaa.

Entinen ManU-pelaaja Gary Neville oli kuitenkin toiveikas punaisten mahdollisuuksista yltää Mestarien liigaan.

– Villa pelaa ensi viikolla Spursia vastaan ja jos toinen tai molemmat joukkeet pudottavat pisteitä, on Unitedilla mahdollisuus päästä lähemmäs, Neville spekuloi Birmingham Liven mukaan.

– Maaliskuun maajoukkuetauon jälkeen riittää vielä paljon pelattavaa ja uskon, että kaikki on mahdollista.

– Unitedilla on vielä toivoa, mutta heidän epätasaisuutensa ja viimeviikkoinen tappio Fulhamille olivat takaiskuja. Useimmat uskoivat, etteivät he pysty haalimaan pisteitä tästä ottelusta (Cityä vastaan).

Toinen entinen ManU-tähti Roy Keane oli varovaisempi omassa arviossaan.

– Siitä tulee erittäin vaikeaa. Kun katsoo koko kautta, on nähtävillä, että tämän joukkueen onnistumiset ovat yksittäisten hetkien varassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga