Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Saudi Pro League

Saudiseurat edelleen Cityn kapellimestarin kintereillä! – “He tulevat yrittämään uudelleen”

Kevin De Bruyne, Manchester City.
AOP

Manchester Cityä edustavan Kevin De Bruynen tulevaisuus on ollut yksi brittimedian suosituimmista puheenaiheista. Belgialaistähteä on viety huhuissa vahvasti Saudi Pro Leagueen. Fabrizio Romano ottaa kantaa de Bruynen jatkoon.

Pitkän tauon jälkeen pelikentille hiljattain palannut Kevin De Bruyne on saanut välittömästi juonesta kiinni.

Kokenut keskikentän tähti on ollut Cityn edellisissä peleissä elementissään ja näytti jälleen arvonsa joukkueelleen sunnuntaisessa Manchesterin derbyssä.

De Bruyne urakoi täydet minuutit taivaansinisten miehityksessä rytmittäen joukkueensa pelaamista taitavasti.

Vuodesta 2015 lähtien Cityä edustaneen De Bruynen sopimus on päättymässä ensi vuoden kesällä, eikä hänen jatkostaan ole varmuutta.

Useat lähteet ovat kertoneet saudiarabialaisseurojen tarkkailevan De Bruynen tilannetta, ja Fabrizio Romanon mukaan kiinnostus ei ole osoittanut hiipumisen merkkejä.

– Kevin De Bruyne jatkaa kehittymistään ja olemme kuulleet paljon huhuja Saudi-Arabiasta, Romano kertoi CaughtOffsidelle.

– Kuulemani mukaan viime vuonna ennen Manchester Cityn ja Interin välistä Mestarien liigan finaalia Istanbulissa, saudiarabialaisseurat lähettivät välikäsiä neuvottelemaan Kevin De Bruynen kanssa.

– Mutta sillä hetkellä De Bruyne ei ollut kiinnostunut ja halusi jäädä Man Cityyn. Saudiseurat ovat edelleen kiinnostuneita hänestä ja tulevat yrittämään uudelleen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Saudi Pro League