Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Nyt on iso otatus! – Säilyykö Valioliigan mestaruustaistelu tiiviinä?

Arsenal FC vs Everton FC
AOP

Valioliigassa päätetään maanantaina kauden 27. ottelukierros mielenkiintoisella kamppailulla. Ottelussa kohtaavat putoamistaan vastaan taisteleva Sheffield United ja Valioliigan mestaruudesta taisteleva Arsenal. Ottelussa panokset ovat kovat, sillä säilyttääkseen haaveet mestaruuteen Arsenalin on napattava täysi pistepotti vieraista.

Chris Wilderin valmentama Sheffield United lähtee kotiotteluunsa Bramall Lanelle pahasti siipirikkoisena. Joukkue kärsii pahoista loukkaantumishuolista ja se on näkynyt myös viime aikaisissa tuloksissa.

Sheffield United on hävinnyt kaksi edellistä putkeen tekemättä maaliakaan ja viidestä viimeisestä joukkue on hävinnyt neljä. Ainut voitto on sarjassa tällä hetkellä 18. olevaa Lutonia vastaan vieraissa 3-1 -lukemin. Tuossa ottelussa Sheffield Unitedilta maalinteossa onnistuivat Cameron Archer, James McAtee ja brasilialaiskeskikenttä Vini Souza. Archer on sivussa varmuudella ottelusta Arsenalia vastaan.

Mikel Artetan valmentamalla miehistöllä on Valioliigassa näyttävä kuuden ottelun voittoputki päällä. Ainut tappio helmikuun aikana tuli Mestarien liigassa, kun joukkue kärsi loppuhetkien tappion FC Porton vieraana. Valioliigassa kuuden ottelun voittoputken aikana joukkue on iskenyt hurjat 25 maalia ja päästänyt vain kolme.

Edellisessä Valioliigan kamppailussa Arsenal nappasi Emiratesilla komean kotivoiton Newcastlesta 4-1 -lukemin. Bukayo Saka, Kai Havertz ja puolalaislaitapuolustaja Jakub Kiwior vastaivat joukkueen maaleista. Ottelun ensimmäinen maali merkittiin Newcastlen omaksi.

Sheffield United ja sarjassa tällä hetkellä kolmantena oleva Arsenal kohtasivat Valioliigan kymmenennellä kierroksella Emiratesilla. Tuolloin Artetan valmentama miehistö oli vahvempi 5-0 -lukemin. Ottelussa Eddie Nketiah iski hattutempun. Viime aikoina 24-vuotiasta englantilaista ei juuri ole avauksessa näkynyt.

Arsenalilla on ennen maanantain ottelua ero sarjakärki Liverpooliin viisi pistettä. Pohjois-Lontoon suurseura tarvitsee ottelusta siis täydet kolme pistettä, jotta mahdollisuus Valioliigan mestaruuteen säilyy olemassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga