Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eredivisie

Entiselle valioliigatähdelle rajua kritiikkiä uudessa seurassaan! – “Sydämeni vuotaa verta”

Jordan Henderson, Ajax.
AOP

Jordan Henderson jätti Saudi-Arabian liigan taakseen lyhyeksi jääneen pestin jälkeen. Englantilainen siirtyi kovin odotuksin Ajaxin paitaan, mutta kaikki ei ole mennyt täysin suunnitelmien mukaan.

Kovan kohun saattelemana Liverpoolista Saudi Pro Leagueen siirtyneen Jordan Hendersonin pesti Lähi-Idässä jäi huomattavasti aiottua lyhyemmäksi. Englantilaisen uutisoitiin nopeasti olevan tyytymätön elämäänsä ja häntä linkitettiin useampaan suuntaan.

Lopulta ottajaksi valikoitui Eredivisienin kestomenestyjä Ajax. Vaikeaa kautta pelaava amsterdamilaisjoukkue on jämähtänyt sarjataulukon viidennelle sijalle, eikä Hendersonin saapumisella ole ollut toivottua vaikutusta.

Entinen Ajax-tähti ja myös Tottenhamista muistettava Rafael van der Vaart antaa englantilaiselle voimakasta kritiikkiä.

– Ajax on hankkinut pelaajia, joilla ei ole ollenkaan laatua. Seuran täytyy katsoa loppukauden ajan, mitä tuleman pitää. He hankkivat Jordan Hendersonin. Hän pystyy ainoastaan syöttämään sivulle tai alaspäin. Kukaan ei ole siihen tyytyväinen.

– Tulemme näkemään torstaina, kuinka Ajax etenee jatkoon Konferessiliigassa Bodo/Glimtiä vastaan onnen avulla. Heidän kannaltaan paras olisi tippua aikaisessa vaiheessa ja aloittaa keskittyminen ensi kauteen. Ajaxin miehenä, sydämeni vuotaa verta.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eredivisie