Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Valioliigan ökyseuralle jälleen rukkaset? – “Milan auttoi minua, kun olin todella vaikeassa tilanteessa”

Rafael Leao
AOP

Rafael Leão on ollut pitkään muun muassa Chelsean ostoslistalla. Vikkelä portugalilaishyökkääjä kuitenkin vakuuttaa olevansa tyytyväinen nykyisen työnantajansa alaisuudessa.

AC Milanin laitahyökkääjä Rafael Leão on ollut tälläkin kaudella yksi joukkueensa terävimmistä syömähampaista. Portugalin maajoukkuemies on toistaiseksi pelannut 24 Serie A-ottelua tehden neljä maalia ja antaen kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä.

Tuulennopea Leão oli viime vuonna sankkojen siirtohuhujen ympäröimä, mutta päätti lopulta jatkaa peliuraansa San Sirolla. Leãon perässä oli muiden halukkaiden lisäksi useampi valioliigaseura, etunenässä Chelsea ja Manchester United.

Chelsean kerrotaan olevan valmis jättämään Leãosta tarjouksen kuluvan kauden jälkeen, mutta portugalilainen vannoo seurauskollisuuden nimiin.

– Täällä on kotini ja pidän kaikesta. Shoppailusta, muodista ja jopa säästä, joka on samankaltainen kuin Portugalissa. Jos täällä tuntuu kylmältä, niin miettikääpä Lilleä!

– Ja sitten ruoka, pidän kaikesta italialaisesta ruoasta. Pastasta, risotosta, kalasta… Tulevaisuuteni on Milanissa, olen täällä ja minulla on neljä vuotta jäljellä (sopimusta).

– Milan auttoi minua, kun olin todella vaikeassa tilanteessa. En unohda sitä. Olen lojaali.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A