Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Italian suurseuralle rutiinivoitto! – Serie A:n ero kärjessä kasvoi

Interin chileläisveteraani Alexis Sanchez.
AOP

Italian jalkapallon pääsarjassa Serie A:ssa pelattiin maanantaina sarjan 27. ottelukierros päätökseen. Maanantaisessa ottelussa oli vain yksi suosikki, kun San Sirolla Inter kohtasi keskikastiin kuuluvan Genoan. Kotijoukkue otti ottelun haltuunsa ensimmäisellä jaksolla eikä enää luovuttanut peliä vieraille.

Simone Inzaghin valmentama Inter kasvatti Serie A:ssa voittoputkensa yhdeksän ottelun mittaiseksi kaatamalla San Sirolla kotiottelussa Genoan 2-1 -lukemin.

Ottelussa Inter onnistui maalinteossa vain ensimmäisellä puoliajalla, kun albanialaiskeskikenttä Kristjan Asllani osui ensimmäistä kertaa sinimustien riveissä ja toista kertaa urallaan Serie A:ssa. 2-0 -maalista vastasi rangaistuspotkusta chileläisveteraani Alexis Sanchez juuri ennen taukoa.

Toisella jaksolla Genoa nousi maalin päähän, mutta ei lähemmäksi. Genoan maalista vastasi meksikolaispuolustaja Johan Vasquez. Maali oli 25-vuotiaalle topparille kauden ensimmäinen Italian pääsarjassa.

– Pelattiin vahvasti ja meillä oli paikkamme karata 3-0 -johtoon, mutta Vasquezin maali teki tästä vähän vaikeampaa. Puolustimme kuitenkin johtoa erinomaisesti, kehui päävalmentaja Inzaghi seuran tiedotteessa.

Voitollaan Inter nousi sarjassa 72 pisteeseen. Interillä on takanaan 27 ottelua. Eroa sarjassa toisena olevaan Juventukseen on hurjat 15 pistettä. Kolmantena sarjassa on AC Milan ja neljäntenä Bologna. AS Roma on Bolognaa neljä pistettä perässä ja taistelee vielä pääsystä kiinni suoraan Mestarien liigan paikkaan ensi kaudeksi.

Inter pelaa viikonloppuna vierasottelun Pohjois-Italiassa Bolognaa vastaan. Ensi viikolla joukkue kohtaa vieraissa Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa osaottelussa Atletico Madridin. Inter voitti ylivoimaisen esityksen jälkeen avausosan kotonaan 1-0 -lukemin itävaltalaishyökkääjä Marko Arnautovicin osumalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A