Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Liga-puolustaja sivussa jopa 12 kuukauden ajan? – Ancelottilta sympatiat: “Toivotamme hänelle kaikkea hyvää”

Mouctar Diakhaby, Valencia.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Valencian ja Real Madridin välisestä ottelusta ei draamaa puuttunut. Ottelun lopun episodia pienemmälle huomiolle on jäänyt Mouctar Diakhabyn kärsimä vakava loukkaantuminen. Mies saattaa joutua jopa vuodeksi sivuun pelikentiltä.

Mestallalla pelattu Valencian ja Real Madridin välinen kohtaaminen sai dramaattisen lopun, kun Jude Bellingham puski pallon verkkoon pelin ollessa 2-2 tasatilanteessa.

Englantilaisen maali hylättiin, sillä erotuomari Jesus Gil Manzano keskeytti pelin vähintäänkin kyseenalaisesti pallon ollessa ilmassa.

Bellingham raivostui tuomiosta muun Madrid-pelaajiston tavoin, ja hänet palkittiin punaisella kortilla.

Ottelun aikana nähtiin myös toinen kohahduttava tilanne, kun Valencian Mouctar Diakhaby loukkaantui loppuhetkillä pahannäköisesti. Diakhabyn oikea polvi jäi kaatuneen Aurelien Tchouamenin alle vääntyen luonnottomaan asentoon.

27-vuotiaan puolustajan kausi on taputeltu ja hänen uskotaan joutuvan kuntouttamaan itseään peräti 12 kuukauden ajan.

Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti kertoi Diakhabyn loukkaantumisen järkyttäneen kaikkia.

– Me kaikki olemme olleet hyvin läheisiä Mouctar Diakhabyn kanssa. Olemme puhuneet hänen kanssaan ja olemme hyvin pahoillamme tapahtuneesta, Ancelotti kertoi Football Espanan mukaan.

– Loukkaantumiset ovat valitettavan yleisiä, mutta uskon, että hän palaa täydessä kunnossa. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga