Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU suunnittelee todellista shokkiratkaisua? – “Hänen ei pitäisi pelata Unitedissa”

Jonny Evans, Manchester United.
AOP

Jonny Evans palasi pitkän tauon jälkeen Manchester Unitedin takalinjoille viime kesänä vuoden mittaisella kontrahdilla. Entinen ManU-tähti Rio Ferdinand uskoo, että Evans on mahdollisesti tekemässä jatkoa piakkoin umpeutuvalle sopimukselleen.

Manchester Unitedin alakerta on kärsinyt tällä kaudella useiden tärkeiden pelaajien loukkaantumisista. Muun muassa Luke Shaw, Tyrell Malacia ja Lisandro Martinez ovat tällä hetkellä sivussa, jonka lisäksi myös Harry Maguire sekä Raphaël Varane ovat kärsineet eriasteisista vammoista.

United teki viime kesänä suhteellisen yllättävän päätöksen hankkimalla entisen pelaajansa Jonny Evansin takaisin. Pohjoisirlantilaispuolustaja on pelannut enemmän kuin kukaan uskalsi odottaa ja esiintynyt edukseen Unitedin takalinjoilla.

Evans nähtiin kentällä myös sunnuntaina pelatussa Manchesterin derbyssä ennen kuin hän joutui jättämään kentän kolhun vuoksi.

– En odottanut hänen tulevan ja pelaavan niin montaa peliä, enkä odottanut hänen pärjäävän niin hyvin kuin hän on pärjännyt. Mutta hän on tuskin tehnyt yhtään virhettä, se on hullua, asiantuntija Rio Ferdinand tuumi entisestä pelitoveristaan.

– En yllättyisi, jos hänelle tehtäisiin jatkosopimus. Niin hyvä kuin hän onkin, hänen ei pitäisi pelata Unitedissa. Tilanne kuvastaa hyvin joukkueen nykytilaa.

Lähde: ManchesterWorld

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga