Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mestarien liigassa hurja kattaus! – FC Bayern selkä seinää vasten!

Thomas Tuchel, päävalmentaja, Bayern Munchen.
AOP

FC Bayern Münchenillä on tänään tiedossaan peli, joka saattaa määrittää koko kauden. Thomas Tuchelin johtama joukkue lähtee 1-0 tappioasemasta Lazion kimppuun Mestarien liigan neljännesvälierävaiheessa.

Bayern Münchenin kaudesta on vaarassa muodostua totaalinen pannukakku. Saksan mahtiseura putosi jo aikaisessa vaiheessa kotimaansa cupista, jonka lisäksi liigamestaruus on näillä näkymin karkaamassa Bayer Leverkusenin hyppysiin.

Edelliset 11 bundesliigatitteliä nimiinsä vienyt Bayern selvitti helposti tiensä Mestarien liigan ensimmäiseen jatkopelivaiheeseen, mutta Lazio yllätti saksalaiset Italiassa 1-0 numeroin.

Näin ollen Thomas Tuchelin miehistöllä on tänään pakkovoiton paikka, jotta Baijerissa voitaisiin haaveilla jonkun kilpailun voitosta. Ennusmerkit eivät kuitenkaan lupaa helppoa iltapuhdetta saksalaisille, sillä kun edellinen Lazio-peli otetaan mukaan, joukkue on hävinnyt kolme viidestä edellisestä ottelustaan.

Myös Lazion kone on yskinyt viime viikkoina, ja joukkue on hävinnyt kaksi edellistä liigapeliään Fiorentinalle ja AC Milanille. Torino kaatui pari viikkoa sitten, ja hienon Bayern-voiton jälkeen käkättimeen tuli hurjavireiseltä Bolognalta.

Lazion etulyöntiasemasta huolimatta Bayernin kotietu määrittää todennäköisesti paljon. Tuchelin miehistö pelaa selkä seinää vasten, mutta italialaisten jatkopaikka olisi melkoinen pommi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga