Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Jatkuuko siirtohuhuissa pyörivän City-tähden maalivire? – Mestarien liigassa selvät otteluparit!

Phil Foden
AOP

Mestarien liigassa pelataan ensimmäisen pudotuspelikierroksen kolmas ja neljäs ottelupari päätökseen keskiviikkona kello 22.00 alkaen. Kahdessa ottelussa kotijoukkueilla on selvä suosikin asema, sillä kumpikin Euroopan suurseura onnistui voittamaan avausosansa. Manchester City isännöi FC Kööpenhaminaa ja Real Madrid Saksan suurseura Red Bull Leipzigiä

Pep Guardiolan valmentama Manchester City lähtee jättimäisenä suosikkina keskiviikkoillan Mestarien liigan kamppailuun FC Kööpenhaminaa vastaan. City voitti otteluparin ensimmäisen osan Tanskassa 3-1 -lukemin ja on Etihadilla ilman 3-1 -johtoakin jättimäinen suosikki.

City kaatoi omassa Valioliiga-ottelussaan sunnuntaina Manchester Unitedin toisen jakson osumilla 3-1 -lukemin. Cityn maaleista kaksi meni siirtohuhuissa pyörivän Phil Fodenin nimiin. Kolmannesta maalista vastasi norjalaishyökkääjä Erling Haaland. Haaland teki viime viikolla FA Cupin vierasottelussa Lutonin verkkoon viisi maalia, kun City juhli 6-2 -voittoa. Norjalainen ei onnistunut otteluparin ensimmäisessä osassa kuitenkaan FC Kööpenhaminaa vastaan. Kööpenhamina kärsi Tanskan Superligan kärkiottelussa viikonloppuna 2-0 -tappion Midtjyllandille

Carlo Ancelottin valmentama Real Madrid kohtaa omassa ottelussaan Saksassa paikkaa neljän joukkoon tähyävän Red Bull Leipzigin. Otteluparin ensimmäinen osa meni Leipzigissä Brahim Diazin osumalla Realille 1-0 -lukemin, joten Ancelottin miehistö on jättimäinen suosikki menemään jatkoon otteluparista.

Real on pelannut La Ligassa yllättävän vaisusti viime aikoina. Edellisestä viidestä kamppailusta kolme on päättynyt tasapeliin. Los Blancos on kerännyt kuitenkin pisteitä yli 20 ottelusta putkeen. RB Leipzig voitti omassa Bundesliiga-kamppailussaan Bochumin vieraissa 4-1 -lukemin oltuaan jo tappiolla 1-0 -lukemin avausjaksolla. Viidestä edellisestä kamppailusta Bundesliigassa Leipzig on voittanut kolme ja pelannut kertaalleen tasan. Ainut tappio on vieraista Bayern Munchenille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga