Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

PSG, Chelsea vai Arsenal? – Ruotsalaishyökkääjän sopimuksessa 100 miljoonan euron ulosostopykälä!

Viktor Gyökeres, Sporting Lissabon.
AOP

Paris Saint-Germain varautuu Kylian Mbappen todennäköiseltä vaikuttavaan lähtöön. Ranskalaisseuran tiedetään kartoittavan maalitykille korvaajaa, ja katseet ovat tuoreiden raporttien mukaan kohdistuneet Portugalin liigassa käsittämättömiä tehoja mättäneeseen ruotsalaiseen.

Kylian Mbappen siirtyminen Real Madridiin vaikuttaa enää olevan vain viimeistä silausta vaille valmis.

Kuten hyvin tiedetään, oikukkaan supertähden kohdalla kaikki on mahdollista, mutta tällä kertaa kaikki puhuu siirron toteutumisen puolesta.

Jopa PSG:n päävalmentaja Luis Enrique myönsi hiljattain, että joukkueen täytyy totutella pelaamaan ilman kirkkainta supertähteään.

Parc des Princesillä mietitään kuumeisesti, mistä löytää Mbappelle mitat täyttävä korvaaja.

PSG Talkin saamien tietojen mukaan seura on naulannut katseensa Sporting Lissabonia edustavaan Viktor Gyökeresiin.

Ruotsalaispelaaja on ollut tällä kaudella häkellyttävässä iskussa iskettyään 22 liigaotteluun tehot 18+7.

Seitsemässä Eurooppa-liigan ottelussa mies on heiluttanut maaliverkkoja viidesti. Lisäosumia on mahdollisesti tiedossa, kun Sporting kohtaa maanosan kakkoskilpailun pudotuspelivaiheessa Atalantan torstaina.

25-vuotiaan Gyökeresin sopimus Sportingin kanssa on voimassa vuoteen 2028 asti ja siihen on tiettävästi kirjattu 100 miljoonan euron arvoinen ulososto-optio. Kuten aiemmin uutisoimme, myös Arsenal ja Chelsea pitävät ruotsalaisen tilannetta silmällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1