Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa todelliset turpakäräjät! – “En välitä siitä…”

Mikel Arteta
AOP

Valioliigassa pelattiin maanantaina päätökseen 27. ottelukierros. Maanantain myöhäisillan ottelu tarjosi todella isot maalijuhlat sarjan kärkijoukkue Arsenalin toimesta. Arsenal murskasi vieraskentällä sarjan jumbojoukkue Sheffield Unitedin. Voiton varmistamiseen lontoolaiset tarvitsivat vain puoli tuntia.

Mikel Artetan valmentama Arsenal nappasi Valioliigassa pakkovoiton kaatamalla Chris Wilderin valmentaman Sheffield Unitedin vieraissa. Arsenal oli kamppailussa vahvempi 6-0 -lukemin taottuaan jo viisi maalia ensimmäisellä puoliajalla.

Arsenal nousi voitollaan takaisin iskuetäisyydelle Liverpooliin ja Manchester Cityyn nähden. Joukkueet ovat kahden pisteen sisässä Valioliigan kärjessä. Arsenalilla on koossa 27 otteluun 61 pistettä, kun sarjan kärjessä olevalla Liverpoolilla on 63 pistettä kasassa.

Voitto oli lontoolaisjoukkueelle jo seitsemäs Valioliigassa putkeen. Neljään edelliseen kamppailuun joukkue on tehnyt vähintään neljä maalia. Voittoputken aikana maalisuhde on käsittämätön 31-3. Päävalmentaja Artetalta kysyttiin voitokkaan ottelun jälkeen, että olisiko joukkueen pitänyt takoa maalieroa tiukassa sarjassa paremmaksi.

– En välitä maalierosta tällä hetkellä. Tällä hetkellä keskittyminen on voittamisessa. Isot maalimäärät ovat hyvä osoitus meidän joukkueen vireestä tällä hetkellä.

Arteta oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen Sheffieldiä vastaan.

– Me yritämme parantaa pelimme jokaista osa-aluetta jatkuvasti. Täytyy ymmärtää pelaajien välistä kemiaa ja sitä miten he tekevät toisistaan parempia. Sheffieldin kotikenttä on aina paha paikka pelata. Tulimme otteluun todella hyvin ja olimme aggressiivisia, joka johti hyvään tulokseen.

Avausjaksolla Arsenal onnistui viidesti maalinteossa ja näistä neljä oli vieraiden tekemiä, sillä yksi merkittiin omaksi maaliksi. Lontoolaisten paras maalintekijä, englantilaishyökkääjä Bukayo Saka sai useamman laatupaikan ensimmäisellä puoliajalla, mutta ei onnistunut kasvattamaan kauden maalisaldoa.

Saka teki kuitenkin loistavan esityön Declan Ricen 5-0 -maaliin. Saka otettiin vaihtoon toisen jakson alussa järkevästä syystä.

– Saka oli hieman kipeä ottelussa ja meillä on kokoonpanossa Fabio, jolle oli hyvä antaa minuutteja.

Arsenal jatkaa viikonloppuna kauttaan Valioliigassa Brentfordia vastaan Emiratesilla. Reilun viikon päästä joukkue pelaa FC Portoa vastaan Mestarien liigassa toisessa osassa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga