Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Jättääkö tämä mies Unitedin kesällä? – Tanskalaislegendalta karu arvio: “Tuskailee pelin tempon kanssa”

Christian Eriksen, Manchester United.
AOP

Christian Eriksenin tulevaisuus on puhuttanut viime aikoina brittimediassa. Entinen Tanskan maajoukkuepelaaja Brian Laudrup on varma, että Eriksen jättää Manchester Unitedin kesän siirtoikkunan puitteissa.

Christian Eriksen saapui Manchester Unitediin kaudella 2022-2023 ollen yksi Erik ten Hagin ensimmäisistä hankinnoista Old Traffordilla. Brentfordin paidassa huikaisevia otteita edelliskaudella esittäneestä Eriksenistä povattiin Unitedin keskikentän uutta johtajaa, mutta kaikki ei ole mennyt aivan toivotulla tavalla.

Viime kaudella tanskalainen kellotti vielä mukavasti vastuuta, mutta kuluvalla sesongilla minuutit ovat olleet vähissä. Osittain tämä selittyy hänen kärsimillään vammoilla, mutta vakituista paikkaa avauskokoonpanossa ei ole auennut myöskään terveenä.

Eriksenin ympärillä on riittänyt tämän vuoden aikana puhetta ja häntä on linkitetty muun muassa takaisin Brentfordin paitaan. Bees-luotsi Thomas Frank toivotti hiljattain tanskalaistähden takaisin Gtech Community Stadiumille, mutta toistaiseksi kaikki on huhujen asteella.

Entinen lajisuuruus Brian Laudrup ei kuitenkaan usko Eriksenin uran jatkuvan Unitedin sotisovassa.

– Christian Eriksen ei tule saamaan peliaikaa. Myös Casemiro alkaa olla ikääntymään päin. Jossain vaiheessa vanhemmat pelaajat on korvattava nuoremmilla, Laudrup totesi Stretty Newsin mukaan.

Laudrupilta kysyttiin myös, onko Eriksen hänen mielestään riittävän hyvä pelaamaan Unitedissa.

– Ei ole. Sen takia hän ei saa juurikaan vastuuta. Päästessään kentälle, hän tuskailee tempon kanssa. Sen takia olen melko varma, että hän lähtee Manchester Unitedista tämän kauden jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset