Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

20 kaappia! – Bundesliigan maalitykin ulosostohinta hämmentää: “Oli erittäin lähellä, ettei sitä aktivoitu tammikuun aikana”

Serhou Guirassy, Stuttgart.
AOP

Serhou Guirassy on ollut yksi Bundesliigan suurimmista sensaatioista tällä kaudella. 20 pääsarjamaalia iskeneen Stuttgart-hyökkääjän nimi on vähemmän yllättäen nostettu esiin siirtospekulaatioissa. Tuoreiden tietojen mukaan muun muassa Tottenham Hotspur on kiinnostunut jättämään maaliahneesta hyökkääjästä tarjouksen.

Lähes täydestä tuntemattomuudesta Bundesliigaa seuraavien tietoisuuteen ponnistanut Serhou Guirassy on lyönyt kaikki ällikällä. Stuttgartin keskushyökkääjä on murjonut 18 liigaotteluun 20 kaappia ollen yksi koko sarjan vaikuttavimmista pelaajista.

Guirassyn nimi komeilee Bundesliigan maalipörssin toisella sijalla Harry Kanen jälkeen. Kuten aiemmin uutisoimme, useampi valioliigaseura on pitänyt tarkalla silmällä Guirassyn otteita.

Guinealaisen perässä on ollut tämänkin vuoden puolella useampi maineikas joukkue ja häntä on linkitetty muun muassa Manchester Unitediin ja Tottenhamiin. Siirtoasiantuntija Fabrizio Romano ottaa kantaa pelaajan tilanteeseen ja hänelle asettuun ulosostohintaan.

– Guirassylle asetettu ulosostohinta on mahtava tilaisuus. Se on edelleen noin 17, 5 miljoonaa euroa. Oli erittäin lähellä, ettei sitä aktivoitu tammikuun aikana, Romano paljastaa TBR Footballin mukaan.

– Stuttgart teki mahtavaa työtä vakuutellessaan hänet jäämään kauden loppuun asti. Uskon silti, että Guirassy siirtyy muualle kesän aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga