Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Real Madrid-ikonin tulevaisuudesta lisätietoa!

Luka Modric, Real Madrid.
AOP

Real Madridia edustavan Luka Modricin on uskottu jättävän seuran taakseen tulevan kesän aikana. Kroatialaiskonkaria on linkitetty viime aikoina muun muassa Turkin liigassa pelaavaan Galatasarayhin.

Kuten hyvin tiedetään, Luka Modric ei ole saanut tällä tavalla toivomaansa vastuuta Real Madridin miehistössä. Uusien vahvistusten myötä kroatialaisen peliaika on kutistunut huomattavasti, jonka hän on myöntänyt olevan vaikea paikka.

Modric on todistanut arvonsa edelleen Madridille aina päästessään kentälle, mutta vakituista paikkaa avauskokoonpanossa ei uskota enää löytyvän. Los Blancosin käskyttäjä Carlo Ancelotti kertoi hiljattain, että päätös Modricin tulevaisuudesta on täysin pelaajan itsensä käsissä.

Kroatian maajoukkuemiehen nykyinen sopimus on päättymässä kesällä, eikä hänen jatkohaaveistaan ole tietoa.

Modricia on viety huhuissa viime aikoina muun muassa Turkin Superliigassa pelaavan Galatasarayn riveihin. Gala on onnistunut haalimaan viime aikoina joukkueeseensa kovia nimiä, mutta Modricin kohdalla seura näyttää olevan saamassa rukkaset.

Sky Germanin Asiantuntija Florian Plettenberg kertoo, ettei huhut osapuolten välillä pidä paikkaansa, joten siirto on jäämässä toteutumatta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga