Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Viekö Bayern München ManU:n siirtokohteen? – Gironan tähdellä riittää kysyntää!

Miguel Gutierrez, Girona.
AOP

Gironaa edustavan Miguel Gutierrezin otteet ovat herättäneet tällä kaudella runsaasti hehkutusta. Tulevan kauden työnantajasta ei ole varmuutta, mutta ottajia tuntuu riittävän useammassa suunnassa.

La Ligan kärkikahinoihin itsensä survonut Girona pelaa ilmiömäistä kautta.

Joukkueen kone on yskähdellyt hieman edellisillä kierroksilla, jonka myötä sarjan kärkipaikka on vaihtunut toiseen sijaan.

Kolmantena oleva FC Barcelona hengittää niskaan vain pisteen päässä, mutta se tärkein, eli UCL-paikka on täysin piskuisen Gironan hyppysissä.

Useampi Gironan pelaajista pelaa tällä hetkellä todellista läpimurtokautta.

Joukkueen huikaisevat otteet saattavatkin olla jäämässä yksittäiseksi tähdenlennoksi, sillä moni manageri Michelin luottomiehistä on siirtohuhujen kohteena.

Yksi heistä on Miguel Gutierrez, joka on toden teolla nostanut itsensä suuren yleisön tietoisuuteen.

Kuten Futisfani.com aiemmin kertoi, Gutierrez on muun muassa Manchester Unitedin tarkkailun kohteena.

90minin tietojen mukaan myös Bayern München on kiinnostunut laitapuolustajan tontilla häärivästä Gutierrezista, sillä joukkue on menettämässä Alphonso Daviesin Real Madridiin.

Davies on tiettävästi tehnyt alustavan sopimuksen Los Blancosin kanssa ja hänen on määrä siirtyä ensi kaudeksi Santiago Bernabeun kirkkaisiin valoihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga