Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Stadio Olimpicolla huikaiseva näytös! – Mikä on De Zerbin miehistön vireystila?

Roberto De Zerbi, päävalmentaja, Brighton.
AOP

Eurooppa-liigan neljännesvälierävaiheessa nähdään mielenkiintoinen ottelupari, kun AS Roma ja Brighton pelaavat paikasta seuraavalle kierrokselle. Stadio Olimpicolla pelattava ensimmäinen osa potkaistaan käyntiin klo 21:45.

AS Roma eteni Eurooppa-liigan pudotuspeleihin jäätyään lohkonsa toiselle sijalle Slavia Prahan jälkeen.

Ensimmäisellä playoff-kierroksella Roma joutui tiukille hollantilaista Feyenoordia vastaan, mutta eteni lopulta jatkoon voittamalla toisen osan rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Daniele De Rossi on tehnyt hyvää työtä Roman peräsimessä, ja juuri tällä hetkellä joukkue näyttää yhtenäisemmältä kuin kertaakaan tämän kauden aikana.

Roman kokonaisvaltainen pelaaminen on ottanut aimo harppauksen eteenpäin José Mourinhon saatua lähtöpassit ja pelaajisto seisoo täysin managerinsa takana.

Eurooppa-liigassa ensimmäistä kertaa historiansa aikana mukana oleva Brighton & Hove Albion voitti oman alkulohkonsa.

Viime kaudella Valioliigan kuudennelle sijoittunut Seagulls on ollut kuluvalla sesongilla hienoisissa ongelmissa kotimaansa kentillä.

Brighton pitää tällä hetkellä yhdeksättä sijaa hallussaan ja joukkue on onnistunut voittamaan vain kaksi viidestä edellisestä pelistään.

Roberto De Zerbin miehistö joutuu tänään kovaan paikkaan, sillä hurmiomaisen kotiyleisönsä pelaava Roma tulee todennäköisesti tarjoamaan valtavan haasteen.

Kahden joukkueen väliset voimasuhteet ovat melko tasaiset, mutta Roma lähtee peliin hienoisena ennakkosuosikkina viimeaikaisen vireensä ja kotietunsa ansiosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga