Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Liverpool jatkoi huimaa putkeaan Anfieldillä: “Sen täytyy olla vastustajille painajainen”

Jurgen Klopp, päävalmentaja, Liverpool.
AOP

Liverpool on ollut tällä kaudella loistavassa iskussa kotikentällään Anfield Roadilla. Joukkueen manageri Jürgen Klopp uskoo, että Merseysiden perinteikäs stadion on vastustajille painajaismainen paikka pelata.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp uskoo Anfieldin olevan “painajainen” vastustajajoukkueille. Redsin pelaaminen on toiminut tähän asti mallikkaasti omalla kotistadionilla.

4-0-voitto Eurooppa-liigassa LASK:ia vastaan laajensi Liverpoolin sataprosenttisen kotirekordin 10 ottelun mittaiseksi tällä kaudella. Näiden pelien aikana Pool on tehnyt 31 maalia ja päästänyt omiin vain neljä.

Liverpool on edellisen kerran taipunut kotikentällään helmikuussa, kun Real Madrid haki pisteet Mestarien liigan ottelussa. Kansallisissa kilpailuissa tappioton putki ulottuu viime vuoden lokakuulle asti.

– Anfield on meidän kotimme, joten sen täytyy olla vaikea paikka vastustajille, Klopp kertoi The Independentin mukaan.

– Sanoin pojille (ennen LASK-peliä), että mielestäni jokaiselle pelaajalle, jos he eivät pelaa Liverpoolissa, Anfieldillä pelaaminen on unelma. Mutta itse asiassa sen täytyy olla vastustajille painajainen, ja siihen me pyrimme.

– Kyseessä on hieno saavutus, mutta luulen, että paras ominaisuuteni on, etten mieti ollenkaan voittoputkia. Seuraava peli on aina mielessäni.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga