Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Chelsea jatkamassa tutulla linjalla: Jättilupauksen hintalappu pilvissä!

Ousmane Diomande, Sportin Lissabon.
AOP

Sporting CP:n paidassa lupaavia otteita esittänyt Ousmane Diomande on mahdollisesti päätymässä kauppatavaraksi. Lontoon jättiseura Chelsea tarkkailee tiettävästi lahjakkaan puolustajan tilannetta.

Chelsea on hankkinut viime vuosina läjäpäin uusia puolustajia, mutta tästä huolimatta joukkueen vuotavaa alakertaa ei olla saatu tilkittyä. Muun muassa vammoista kärsineen Wesley Fofanan tai Marc Cucurellan hankinnoilla ei ole ollut toivottua vaikutusta.

Joukkueen isähahmo Thiago Silva, 39, on edelleen puolustuksen selkeä ykkösnimi, joka ei välttämättä ole kaikkein ihanteellisin tilanne. Kaksi maalia tällä kaudella tehnyt brasilialainen on hoitanut oman leiviskänsä, muttei ole missään nimessä nuoruusvuosiensa vireessä.

Chelsean kerrotaan suunnittelevan jälleen uusia puolustuspään hankintoja, ja Stamford Bridgellä mietitään kuumeisesti eri vaihtoehtoja.

90min kertoo, että Sporting CP:n toppari Ousmane Diomande on päätynyt länsilontoolaisten ostoslistalle.

Vasta 20-vuotias topparilahjakkuus on ollut yksi Sportingin kantavista voimista tällä kaudella ja hänen uskotaan siirtyvän isompiin ympyröihin ensi kaudeksi.

Nuorukaisella on sopimuksessaan raporttien mukaan 80 miljoonan euron ulosostopykälä. Chelsean kerrotaan olevan valmis maksamaan hänestä 60 miljoonaa lisäosineen, joten kauppojen toteutumisesta ei ole mitään takeita.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat