Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Nouseeko Newcastlen taituri Englannin miehistöön? – “Kaikki muu järjestyy itsestään”

Anthony Gordon, Newcastle.
AOP

Newcastle Unitediin viime vuonna pitkän siirtosaagan jälkeen siirtynyt Anthony Gordon on ollut saapumisensa jälkeen yksi Magpiesin eniten huomiota saaneista pelaajista. Eddie Howe kommentoi suojattinsa edesottamuksia.

Anthony Gordon, 23, joka näytteli suurta roolia alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa viime kesänä, teki kauden 10. valioliigamaalinsa Newcastlen lauantaisessa 3-0 voitossa Wolvesia vastaan.

Gordonin ehjä esitys korosti vaikutusta, jonka hän on tehnyt sen jälkeen, kun hän siirtyi Newcastleen 45 miljoonan punnan kaupassa Evertonista viime vuoden tammikuussa.

Gordonin hyvät otteet ovat nostaneet hänet spekulaatioissa ehdolle Englannin maajoukkueeseen, joka kohtaa tämän kuun ystävyysotteluissa Brasilian ja Belgian. Gordonin odotetaan haastavan tosissaan myös paikasta kesän EM-joukkueessa.

Newcastlen manageri Eddie Howe otti kantaa suojattinsa saumoihin nousta Kolmen Leijonan miehistöön.

– En tiedä kuinka lähellä on. Päätös kuuluu Garethille (Southgate), eikä minulle. Hän on kuitenkin pelannut tällä kaudella tasaisesti, joka on varmasti yksi asia, jota Gareth odottaa pelaajilta, Howe kertoi The Independentin mukaan.

– Hän on onnistunut tekemään myös maaleja ja syöttöjä. Sanoisin, että hänen täytyy keskittyä vain oikeiden asioiden tekemiseen. Kaikki muu järjestyy itsestään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet