Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Valioliigalegendalta kova väite! – Päästikö Real Madrid tähtensä Old Traffordille tästä syystä?

Raphael Varane, Manchester United.
AOP

Raphaël Varanen uskotaan jättävän Manchester Unitedin taakseen kuluvan kauden jälkeen. Ranskalaispuolustaja siirtyi Old Traffordille vuonna 2021 Real Madridista. Jalkapallolegenda Thierry Henry väittää, että Madrid päästi puolustajan lähtemään yllättävästä syystä.

Real Madrid tunnetaan seurana, joka ampuu vain harvoin huteja siirtomarkkinoilla. Tämä on ollut nähtävillä myös muutaman viime vuoden aikana, kun joukkue on tehnyt harkiten muutamia kovan profiilin täsmähankintoja.

Jude Bellinghamin saapuminen räjäytti pankin viime vuonna, ja englantilainen on ollut saavuttuaan valtava menestys. Samaa odotetaan myös Kylian Mbappelta, joka on kovaa vauhtia matkalla Bernabeulle.

Myös lähtijäpuolella on ollut viime vuosina kovia nimiä. Yhtenä esimerkkinä Raphaël Varane, joka vaihtoi kaksi ja puoli vuotta sitten Manchester Unitedin paitaan.

Arsenalin paidasta parhaiten muistettava Thierry Henry kommentoi Real Madridin siirtopolitiikkaa ja kertoo uskovansa, että seura teki laskelmoidun päätöksen Varanen kohdalla.

– Real Madridin puolesta on sanottava, että heillä on kyky rakentaa joukkue uusien hankintojen ja kokeneempien pelaajien ympärille. Kun katsoo nykyistä pelaajalistaa, ja jos Mbappen kauppa toteutuu, he voivat hallita Euroopan kenttiä kuuden tai seitsemän vuoden ajan.

– Toinen asia, jonka he osaavat, on hankkiutua eroon pelaajista. Oli aika Ronaldon (Cristiano), Casemiron ja Özilin (Mesut) kohdalla. Kuten myös Varanen (Raphaël), joka johtui käsittääkseni polvivammasta.

Lähde: The Peoples Person

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga