Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Manchester United ja Chelsea kilpailevat Palacen jättilupauksesta!

Michael Olise, Crystal Palace.
AOP

Crystal Palacen tähti Michael Olise on todennäköisesti yksi niistä pelaajista, jotka vaihtavat maisemaa tammikuun siirtoikkunan aikana. 22-vuotiasta nuorukaista on linkitetty muun muassa Manchester Unitediin ja Chelseaan.

Crystal Palacen kausi on sujunut odotetusti vaikeissa merkeissä. Viime kaudella yhdenneksitoista sijoittunut Palace pitää tällä hetkellä 14. sijaa hallussaan.

Viidestä edellisestä pelistään Eagles on onnistunut voittamaan vain yhden, kun sarjan tyvipäässä majaileva Burnley kaatui pari viikkoa sitten puhtain 3-0 lukemin.

Edellisessä pelissä Palace taipui 3-1 tappioon Tottenhamia vastaan, mutta loppulukemia huolestuttavampaa on se, miten aseettomalta joukkue jälleen kerran näytti.

Palacen riveistä on löytynyt kauden aikana onnistujiakin, joista yksi on laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Michael Olise. Viime vuoden tapaan siirtohuhuissa oleva Olise missasi alkukaudella tukun pelejä, jonka vuoksi vyöllä on toistaiseksi vain 11 valioliigaottelua.

Näiden aikana on kuitenkin syntynyt kelvolliset tehot, sillä mies on merkkauttanut kuusi maalia ja kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Palace saattaa menettää tähtensä, sillä Olisen uskotaan olevan kesällä matkalla kohti uusia haasteita. 90minin tietojen mukaan Manchester United ja Chelsea kyttäävät tilaisuuttaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset