Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU-puolustajan tilanteesta synkkä arvio: “Kausi lähestyy loppuaan”

Tyrell Malacia, Manchester United.
AOP

Tyrell Malacia hankittiin Manchester Unitediin valtavien odotusten saattelemana. Asiat eivät ole kuitenkaan sujuneet hollantilaispuolustajan kannalta suotuisalla tavalla. Loukkaantumisista kärsinyt Malacia ei ole pelannut tällä kaudella minuuttiakaan.

Feyenoordin nuorten joukkueesta seuran edustukseen ponnistanut Tyrell Malacia nousi nopealla aikavälillä yhdeksi Eredivisienin kiinnostavimmista pelaajista. Huikaisevat otteet perinteikkään rotterdamilaisseuran paidassa eivät jääneet muuallakaan huomaamatta.

Lupaava laitapuolustaja nousi Hollannin maajoukkuerinkiin ja Manchester United hankki hänen pelioikeutensa ennen vuoden 2022 MM-kilpailuja. Malaciaan kohdistui valtavat odotukset Old Traffordilla, mutta toistaiseksi nuorukaisen täysi potentiaali on jäänyt piippuun.

Malacian tavoin vasemman laitapuolustajan tontilla pelaava Luke Shaw vaelteli hollantilaisen hankintaan asti varjojen mailla. Lisääntyneen kilpailun myötä Shaw kuitenkin kohensi peliesityksiään huomattavasti, jonka myötä Malacia jäi penkille.

Tällä kaudella sekä Malacia, että Shaw ovat molemmat kärsineet vammoista, ja ensin mainitun kohdalla pelaavaan kokoonpanoon nouseminen vaikuttaa epätodennäköiseltä.

– Tämän kauden osalta hänen paluunsa näyttää vaikealta, Unitedin manageri Erik ten Hag kommentoi Fabrizio Romanon mukaan.

– Hän on palannut kentälle, muttei harjoittele joukkueen mukana, sillä hänellä on ollut joitain vastoinkäymisiä. Hän menee eteenpäin hitaasti, mutta kausi lähestyy loppuaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga