Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Valioliigaluotsi synkkänä turpasaunan jälkeen: “Ehkä tämä on tällä hetkellä meidän tasomme”

Brighton-manageri Roberto De Zerbi joutui pettymään.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, AS Roma oli tyly isäntä Brightonille Eurooppa-liigan torstain ottelukierroksella. Brightonin luotsi Roberto De Zerbi oli luonnollisesti pettynyt 4-0 tappion jälkeen, mutta antoi samaan hengenvetoon reilun tunnustuksen vastustajalle.

AS Roma ei jättänyt Brighton & Hove Albionille mitään palaa Stadio Olimpicolla. 4-0 lukemat kertovat kaiken oleellisen kummankin joukkueen vireystilasta. Isänniltä tuntui onnistuvan lähes kaikki, kun taas Brighton ei saanut millään palloa verkon perukoille.

Englantilaisjoukkueen manageri Roberto De Zerbi saa tehdä kaikkensa, jotta hänen joukkueensa voi taistella toisessa osaottelussa jatkopaikasta. Italialaisvalmentaja harmitteli pelin jälkeen menetettyjä tilaisuuksia, muttei lähtenyt selittelylinjalle.

– Me pelasimme omaa peliämme ja teimme parhaamme. Ehkä tämä on tällä hetkellä meidän tasomme. Roma oli paljon parempi ja osoitti kokemusta tämäntyyppisen pelin pelaamisesta. Me kärsimme liikaa, sillä emme ole tottuneet tällaiseen tasoon.

– Loimme paljon tilaisuuksia, mutta Roma pelasi eri nopeudella ja tavoilla voittaakseen pelin. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Brighton pelasi Eurooppa-liigan 16 parhaan joukossa. Tämä on meille korkea taso, mutta tiedän, että pelasimme 20 prosenttia alle täyden potentiaalimme.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga