Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Brighton laulukuoroon! Roma-valmentaja kriittisenä jatkopaikasta huolimatta: “Meidän on osoitettava enemmän luonnetta”

Daniele De Rossi, päävalmentaja, AS Roma.
AOP

Brighton & Hove Albion ja AS Roma ottivat toisistaan mittaa Eurooppa-liigan pudotuspelivaiheen toisessa osaottelussa. Englantilaiset veivät kamppailun nimiinsä, mutta 1-0 voitto ei riittänyt paikkaan kilpailun seuraavalla kierroksella.

AS Roma otti Brightonista selkeän 4-0 voiton kotonaan, jonka myötä Roberto De Zerbin miehistölle jäi toiseen peliin vuori kiivettäväkseen.

Amex Stadiumilla pelattu ottelu sujui odotusten mukaisesti kotijoukkueen hallinnassa, mutta Romallakin oli omat tilaisuutensa.

Lopulta Danny Welbeckin osuma jäi ottelun ainokaiseksi, jonka myötä Roma jatkaa seuraavalle kierrokselle.

Giallorossin päävalmentaja Daniele De Rossi oli hyvillä mielin pelin jälkeen, vaikka löysikin joukkueensa otteista parannettavaa.

– Meidän täytyy onnitella poikia seuraavalle kierrokselle pääsystä. He tekivät suurimman osan työstä ensimmäisessä osaottelussa, mutta tämäkin ottelu oli vakava ja tärkeä. He onnistuivat työssään.

– Meidän on silti osoitettava hieman enemmän luonnetta, koska olisimme voineet tehdä enemmän pallollisina. Brighton on erinomainen pallon kanssa, mutta kuten kaikki suuret joukkueet, he eivät ole yhtä hyviä ilman palloa.

– Olisimme voineet hyödyntää sitä hieman enemmän. En tarkoita, että meidän olisi pitänyt tehdä paljon maaleja, mutta olisimme voineet pitää palloa hieman enemmän ja hengähtää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga