Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Huippumanagerilta suora näkemys alkukauden yllättäjän tilanteesta: “Kaksi tai kolme siirtoikkunaa”

Ange Postecoglou, päävalmentaja, Tottenham Hotspur.
AOP

Tottenham Hotspur aloitti kautensa loistavasti, mutta joukkue on tuttuun tapaan jäämässä ulos Valioliigan mestaruustaistosta. Joukkueen manageriksi viime vuonna palkattu Ange Postecoglou antaa suoran arvion lontoolaispoppoon nykytilasta.

Viime kauden päätteeksi Harry Kanen menettäneen Tottenham Hotspurin uskottiin olevan suurissa vaikeuksissa tällä kaudella. Hurjia tehoja vuodesta toiseen mättänyttä englantilaista pidettiin korvaamattomana pelaajana ja hänen lähtönsä uskottiin näkyvän Spursin pelaamisessa negatiivisella tavalla.

Joukkueen managerin vastuun perinyt Ange Postecoglou on kuitenkin pystynyt loihtimaan käytössään olevista pelaajista toimivan kokonaisuuden. Tottenham oli pisimpään Valioliigan tappioton joukkue ja kiistatta koko sarjan kovakuntoisin nippu.

Pikkuhiljaa totuus on kuitenkin alkanut valjeta ja valkopaidat ovat pudonneet sarjan kärjestä viidennelle sijalle. Postecoglou myöntää, että kurottavaa riittää sarjan parhaimpiin joukkueisiin nähden. Australialaisvalmentaja myönsi myös, että uusille hankinnoille on tarvetta.

– Meillä on vielä paljon tehtävää, enkä usko, että olemme lähelläkään sitä, missä haluamme olla. Siihen tarvitaan varmasti hieman enemmän kuin kolme siirtoikkunaa, että pääsemme sinne, Postecoglou myönsi 90minin mukaan.

– Joukkueen kestävyyden, sopeutumiskyvyn ja yhteensopivuuden kannalta meidän on vielä tehtävä melko paljon muutoksia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga