Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Barcelonalle luu käteen? – Liverpool johtaa kilpajuoksua läpimurtokautta pelaavan ukrainalaistähden allekirjoituksesta!

Georgiy Sudakov, Shakhtar Donetsk.
AOP

Shakhtar Donetskia edustava Georgiy Sudakov on noussut kaikessa hiljaisuudessa Euroopan halutuimpien keskikenttäpelaajien joukkoon. Lupaavan ukrainalaisen perässä on liuta Euroopan huippuseuroja, kuten FC Barcelona, Liverpool ja Manchester City.

FC Barcelona on tuskaillut enemmän tai vähemmän keskikenttänsä kanssa Sergio Busquetsin lähdön jälkeen. Muun muassa Frenkie de Jong tai Oriol Romeu eivät ole pystyneet täyttämään espanjalaisveteraanin kilometrin mittaisia saappaita.

Barcalla on riveissään Pedrin ja Gavin tapaisia nuoria lupauksia, joiden varaan seura tulee todennäköisesti laskemaan tulevaisuudessa paljon.

Kataloniassa hamutaan kaikesta huolimatta uusia vahvistuksia ja Barca tulee todennäköisesti vahvistamaan keskikaistaansa kesän siirtomarkkinoilla.

Viime päivinä joukkueeseen on linkitetty muun muassa Shakhtar Donetskissa pelaavaa Georgiy Sudakovia. Lahjakasta 21-vuotiasta pidetään yhtenä maansa suurimmista lupauksista ja hänelle povataan suurta tulevaisuutta.

Sudakov on lähteiden mukaan otettu Barcelonan osoittamasta mielenkiinnosta, mutta ottajia on muuallakin. Raportit kertovat, että myös Liverpool, Bayern München ja Manchester City ovat kiinnostuneita tarjoamaan pelaajalle sopimusta.

Sudakovin Shakhtar-diilissä on 150 miljoonan euron arvoinen ulosostopykälä, jonka lisäksi ukrainalaisseura toivoo saavansa hänestä 50 miljoonan siirtokorvauksen. Liverpoolin uskotaan johtavan kilpajuoksua Sudakovin pelioikeuksista.

Lähde: Barca News Network

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset