Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Anfieldin hornankattilassa huimien panosten ottelu! – City matkaa Liverpoolin vieraaksi

Liverpoolin kotipyhättö Anfield Road.
AOP

Valioliigassa pelataan sunnuntaina mestaruustaiston kannalta merkittävä ottelu, kun Liverpool ja Manchester City ottavat toisistaan mittaa. Anfieldillä pelattava ottelu potkaistaan käyntiin klo 17:45.

Valioliigan kärkipaikka saattaa mennä vaihtoon sunnuntaina, kun toisena olevana Liverpool kohtaa pykälää alempaa löytyvän Manchester Cityn. Arsenal pitää kirjoitushetkellä piikkipaikkaa hallussaan yhden pisteen turvin ja ottelun enemmän pelanneena.

Huomattavasti viime kauden jälkeen vahvistunut Liverpool on ollut yksi sarjan tasaisimmista joukkueista ja Anfieldillä halutaan jättää Jürgen Kloppille täydelliset jäähyväiset.

Punaiset tulevat tekemään mestaruuden eteen kaiken mahdollisen ja tällä hetkellä kaikki on vielä omissa käsissä. Liverpool on hävinnyt kauden aikana vain kaksi liigaottelua, mutta Manchester Cityllä on kaikki eväät aiheuttaa tilastoihin yksi lisämerkintä.

Pep Guardiolan luotsaama Citizens lähtee vierasasemastaan huolimatta otteluun täynnä itseluottamusta. Kolmen ottelun voittoputkessa oleva City on parhaimmillaan täysin suvereeni joukkue, jolle ei löydy Britteinsaarilta pysäyttäjää.

Peli tulee todennäköisesti ratkeamaan hienoihin taktisiin oivalluksiin, sillä kyseessä on myös kahden mestaritaktikon välinen taistelu. Anfieldin kotiyleisö antaa Poolille lisävirtaa, mutta City ei lähde yhteenkään otteluun altavastaajana. Panokset ovat huimat ja pelistä on lupa odottaa hienoa näytöstä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga