Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bundesliigan tähtipakki lähtökuopissa? – “Ei pidä paikkaansa”

Dayot Upamecano, Bayern Munchen.
AOP

Dayot Upamecano vakuuttaa jatkavansa uraansa FC Bayernin Münchenin vahvuudessa. Ranskalaispuolustajan on uskottu jättävän seuran kuluvan kauden päätteeksi, mutta pelaaja viittaa huhuille kintaalla.

Bayern München on jäämässä tällä kaudella todella kauas omista tavoitteistaan. Joukkueen rivit rakoilivat jo viime vuonna, vaikka mestaruus irtosikin pienellä marginaalilla Borussia Dortmundiin nähden.

Baijerissa on tehty tämän jälkeen suuria muutoksia, mutta asiat eivät ole menneet seuran johtoportaan tai kannattajien toivomalla tavalla.

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen on äärimmäisen lähellä liigamestaruutta, eikä Bayernin saumat päästä nostamaan Mestarien liigan pystiä näytä kovinkaan suurilta.

Saksan kestomenestyjän riveihin odotetaan suuria muutoksia kesällä, sillä usea runkopelaaja on raporttien mukaan lähtökuopissa.

Yksi tällainen on topparin tontilla operoiva Dayot Upamecano, jonka on väitetty saaneen tarpeeksi joukkueen rämpimisestä.

Ranskalaispakki tyrmää kuitenkin huhut ja vakuuttaa keskittymisen olevan vain Bayernissa.

– Suunnitelmia lähteä Bayernista kesällä? Ei pidä paikkaansa. Minulla on sopimus vuoteen 2026 asti, tunnen oloni hyväksi seurassa ja joukkuetovereideni kanssa.Haluan jäädä tänne FC Bayerniin ja jatkan taistelua, Upamecano latasi Fabrizio Romanon mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga