Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Chelsea häviämässä kilpajuoksun! – La Ligan huippulupaus siirtymässä muualle

Nico Williams, Athletic Bilbao.
AOP

Athletic Bilbaon Nico Williamsin ympärillä vellovat siirtohuhut eivät osoita hiljenemisen merkkejä. Juonikasta laitahyökkääjää on yhdistetty Espanjan jättiseurojen lisäksi muun muassa myös Chelseaan ja Arsenaliin. Stamford Bridgellä joudutaan tuoreiden tietojen valossa pettymään.

Athletic Bilbaon Nico Williamsia on viime vuosina yhdistetty useisiin seuroihin, kuten Real Madridiin ja Barcelonaan. Valioliigaseuroista Aston Villa ja Liverpool ovat niin ikään olleet hänen kintereillään, mutta Chelsea on myös saapunut apajille.

Bilbao teki Williamsin kanssa uuden sopimuksen viime vuoden lopulla, mutta hänen diiliinsä on kirjattu 50 miljoonan euron ulososto-klausuuli ja hän saattaa olla lähdössä tänä kesänä.

Chelsean on uskottu johtavan kilpailua tuulennopean laitahyökkääjän allekirjoituksesta, mutta Football Espana kertoo, että muut joukkueet ovat kirimässä edelle.

Kuten aiemmin uutisoimme, Arsenal on erittäin kiinnostunut 21-vuotiaasta Williamsista, ja hänen siirtymisensä Gunnersiin olisi valtava isku Chelsealle.

Williams on kuulunut tällä kaudella La Ligan parhaimpien hyökkäyspään pelaajien joukkoon. 23 liigaottelussa on syntynyt tehot 3+8.

Rohkeasti vastustajan puolustajia haastava nuorukainen sopisi ominaisuuksiensa puolesta mainiosti Mikel Artetan luomaan pelifilosofiaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga