Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

City-hylkiön lainapesti päättymässä! – Jatkuuko portugalilaisväkkärän pelit La Ligassa?

Joao Cancelo, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelonan paidassa lainasopimuksella pelaavan Joao Cancelon jatko on edelleen auki. Portugalilaispakki paljastaa, että hänen ensisijainen toiveensa on jatkaa Kataloniassa, mutta tie saattaa viedä takaisin Etihadille.

Manchester Cityn paidassa suuren yleisön tietoisuuteen noussut Joao Cancelo lukeutui pitkään sinipaitojen avainpelaajiin. Monipuolisen laitapuolustajan mainiot otteet palkittiin jatkosopimuksella, joka ulottuu vuoteen 2027 asti.

Pian jatkopahvin allekirjoittamisen jälkeen ongelmia alkoi kuitenkin ilmaantua. Cancelo putosi vähitellen Pep Guardiolan nokkimisjärjestyksessä alaspäin, eikä minuutteja irronnut enää aiempien vuosien tapaan.

Qatarin MM-kilpailujen jälkeen Cancelo putosi käytännössä täysin penkille, jonka seurauksena hänet lähetettiin lainalle Bayern Müncheniin.

Saksalaisjoukkue ei tehnyt diilistä pysyvää, mutta Cityssä miehelle ei nähty tämänkään jälkeen käyttöä. Cancelo on pelannut viime syyskuusta lähtien FC Barcelonan paidassa, mutta diili on umpeutumassa kesällä.

Barcan on huhuttu haluavan kiinnittää pelaajan riveihinsä, mutta seuran taloudelliset haasteet saattavat estää tämän.

Cancelo on kaikesta huolimatta toiveikas Kataloniassa jatkamisen suhteen.

– En tiedä vielä tulevaisuudestani, mutta haluaisin jatkaa Barcelonassa. Ronaldinho oli idolini ja olen ylpeä kantaessani Barcan paitaa, Cancelo kommentoi Fabrizio Romanon mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga