Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchesterin seurat taistelevat portugalilaissensaatiosta! – United valmis rikkomaan pankin!

Joao Neves, Benfica.
AOP

Benficaa edustava Joao Neves on herättänyt laajaa kiinnostusta ympäri vanhaa manteretta. Manchester United on tiettävästi edelleen 19-vuotiaan huipputalentin perässä.

Portugalin liigassa pelaava Benfica on vaarassa menettää yhden tärkeimmistä pelaajistaan, kun Joao Nevesin nimi on nostettu jälleen siirtohuhuihin. 25 liigaottelua tällä kaudella pelannut Neves pelaa uskomatonta kautta, mutta hänen uransa uskotaan jatkuvan muualla.

Yhtenä ikäpolvensa suurimmista lupauksista pidetyn Nevesin ympärillä on riittänyt valtavasti kuhinaa. Kuten aiemmin uutisoimme, molemmat Manchesterin seurat, City ja United ovat halukkaita tarjoamaan Nevesille sopimusta.

Asiassa on nyt tapahtunut edistystä, sillä 90min kertoo, että United on valmis tarjoamaan Sir Jim Ratcliffen johdolla Nevesistä 100 miljoonan punnan siirtokorvauksen.

Mitään ei olla vielä lyöty pöytään, eikä Benfican kannasta ole varmuutta. Joka tapauksessa kaikki puhuu sen puolesta, että Nevesin pelit ovat jatkumassa kuluvan kauden jälkeen jossain muualla kuin Portugalissa.

Tulevan kesän EM-kilpailut tarjoavat Nevesille niin ikään täydellisen ikkunan esitellä kykyjään. Olettaen, että Portugalin päävalmentaja Roberto Martinez nimeää hänet Saksaan matkaavaan EM-kisaryhmään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset