Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Siirto sinettiä vaille valmis? – Valioliigan superlupaukselle pysyvä sopimus?

Lewis Hall, Newcastle United.
AOP

Newcastle Unitedissa lainasopimuksen turvin pelaava Lewis Hall on raporttien mukaan lähellä pysyvää kontrahtia. Magpiesin luotsi Eddie Howe ottaa kantaa lupaavan pelimiehen tilanteeseen.

Chelsean kasvatti Lewis Hall, 19, ponnisti seuran edustusmiehistöön viime vuonna. Lahjakkaalle laitapuolustajalle ei kuitenkaan nähty käyttöä Stamford Bridgellä ja hänet lähetettiin kasvamaan korkoa Newcastle Unitediin.

Hallin lainasopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen, mutta useat lähteet ovat kertoneet Newcastlen suunnittelevan pysyvän kontrahdin sorvaamista.

Newcastle ja Chelsea ottavat maanantaina mittaa toisistaan. Hall ei ole ottelussa pelikelpoinen, mutta Newcaslte-luotsi Eddie Howe sai vastailla häntä koskeviin kysymyksiin.

– Minä näen Lewisin Newcastlen pelaajana usean vuoden ajan. Hänet hankittiin alun perin pidemmän aikavälin tähtäimellä, eikä väliaikaisena rakaisuna. Olemme aina uskoneet häneen ja hänen laatuunsa sekä auttaneet häntä kehittymään.

– Hän on todella lahjakas kaveri, jolla riittää kehitettävää muutaman asian kanssa, kuten kaikilla pelaajilla. Minä uskon häneen. Näkemykseni mukaan hän tulee edustamaan Newcastlea monen vuoden ajan.

Hall on toistaiseksi pelannut tällä kaudella kahdeksan valioliigaottelua vaihtopelaajan roolissa.

Lähde: FootballFanCast.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset