Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa luvassa maalijuhlat? – “Täysin mahdollista…”

Cole Palmer
AOP

Valioliigassa pelataan maanantaina päätökseen 28. ottelukierros. 28 kierroksen jälkeen sarjassa kärkipaikkaa pitää Arsenal, joka sai todella mieluisan tuloksen Liverpoolin ja Manchester Cityn välisestä sunnuntaisesta kamppailusta. Taistelu paikoista ensi kaudeksi eurokentille käy kuumana. Siihen taisteluun pyrkivät maanantaina Lontoossa kohtaavat joukkueet mukaan.

Maanantaina Valioliigassa pelataan vain yksi kamppailu, kun Lontoossa Stamford Bridgella Chelsea isännöi Newcastlea. Kyseessä on sarjan keskikastin ottelu, sillä Chelsea on sarjassa sijalla 11 ennen maanantaita ja Newcastle sijalla kymmenen. Eroa Newcastlen eduksi on neljä pistettä, joten kotivoittokaan ei auta Chelseaa nousemaan yhtään sijaa ylöspäin.

Valioliigan keskikasti on todella tiukka. Matkaa viidenteen sijaan eli viimeiseen eurokentille vievään paikkaan on Newcastlesta yhteensä 13 pistettä. Viikonloppuna hienon 4-0 -voiton Aston Villan vieraista napannut Tottenham on 53 pisteessä 27 ottelua pelanneena. Aston Villa pitää neljättä sijaa eli viimeistä Mestarien liigan lohkovaiheen paikkaa hallussaan 55 pisteellä.

Mikäli Chelsea ei maanantaina kolmea pistettä nappaa, niin joukkue saa haudata toiveet ensi kaudeksi eurokentillä pelattavista otteluista. Newcastlella sen sijaan säilyy erinomaiset mahdollisuudet, mikäli joukkue kolme pistettä nappaa Lontoosta.

Chelsea tulee kotiotteluun Valioliigassa kolmen ottelun pisteputkessa. Helmikuun puolivälissä joukkue kaatoi vieraissa Crystal Palacen 3-1 -lukemin. Tätä seurasi samalla peliviikolla tasapelin Etihadilla Manchester Cityä vastaan. Viime viikonloppuna Chelsea pelasi Brenfordin vieraana 2-2 -tasapelin. Ottelussa ranskalaispuolustaja Axel Disasi ja senegalilaishyökkääjä Nicolas Jackson onnistuivat maalinteossa. Jackson onnistui maalinteossa myös FA Cupissa, kun Chelsea eteni jatkoon Leedsiä vastaan 3-2 -voitolla reilu viikko sitten.

Newcastle palasi viime viikonloppuna takaisin voittojen tielle Valioliigassa kaatamalla Wolvesin kotonaan 3-0 -lukemin. Tätä voittoa edelsi vierastappio Pohjois-Lontoossa sarjakärki Arsenalille 4-1 -lukemin.

Maanantain kamppailusta voidaan odottaa isoa maalijuhlaa, sillä kummankin joukkueen puolustaminen on tällä kaudella ollut heikkoa, mutta tehoja hyökkäyksestä löytyy.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga