Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

United suunnittelee todellista jättikaappausta! – Englantilaistähti pettynyt elämäänsä Saksassa?

Harry Kane, Bayern Munchen.
AOP

Manchester Unitedilla on todennäköisesti tiedossa kiireinen kesä. Omistajaportaan muutoksia läpikäynyt seura on raportoidusti tekemässä muutamia valtavan kokoluokan hankintoja.

Sir Jim Ratcliffen mukaantulo on saamassa Manchester Unitedin aktivoitumaan kesän siirtomarkkinoilla.

Ratcliffe, joka ilmoitti aikaisemmin, ettei tavoittele taloudellista hyötyä investoinnillaan, haluaa palauttaa Unitedin takaisin Valioliigan huipulle. Se ei luonnollisesti tule onnistumaan kovinkaan helposti, saati ilman rakenteellisia muutoksia seuran toimintaan ja pelaajistoon.

Old Traffordin toimistolla mietitään kuumeisesti oikeita ratkaisuja, jotta seura voitaisiin nostaa sen historian edellyttämälle tasolle. Lähestyvä siirtoikkuna tulee luonnollisesti näyttelemään tärkeää roolia Unitedin tulevaisuudentavoitteiden kannalta.

Joukkueeseen on linkitetty viime aikoina useita kovan luokan pelimiehiä ja etenkin hyökkäyspäähän on odotettavissa vahvistuksia.

90minin saamien tietojen mukaan ManU on edelleen kiinnostunut Bayern Münchenin Harry Kanesta. Huhujen perusteella Kane on tyytymätön elämäänsä Saksassa, joten paluu Englantiin saattaisi olla yksi vaihtoehto.

Tässä vaiheessa Kanen hankinta kuulostaa kuitenkin todella kaukaiselta. Bayern tuskin on halukas luopumaan tähdestään, jonka lisäksi United on todellisessa vaarassa jäädä ulos Mestarien liigasta. Kanen ykkösvaihto on huhuista huolimatta todennäköisesti jatkaa nykyisen työnantajansa leivissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga