Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Brittimanageri purki pettymystään maalikimaran jälkeen: “Tuttu kaava viimeisiltä kuukausilta”

Eddie Howe, päävalmentaja, Newcastle.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Chelsean ja Newcastle Unitedin välisestä kamppailusta ei dramatiikkaa puuttunut. Newcastlen manageri Eddie Howe purki pettymystään ottelun jälkeen.

Valioliigan maanantain ainoasta ottelusta muodostui melkoinen jännitysnäytelmä, kun Chelsea ja Newcastle järjestivät todelliset maalitalkoot.

Kotistadionillaan pelannut Chelsea vei lopulta pisteet 3-2 voittonsa myötä, vaikka ottelu olisi totuuden nimissä voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Newcastle nousi kamppailun viime hetkillä vielä maalin päähän, mutta kiri jäi lopulta vajaaksi. Raitapaitojen päävalmentaja Eddie Howe puhui medialle taiston tauottua.

– Tämä oli outo peli ja on turhauttavaa päästää maali ensimmäisestä hyökkäyksestä. Olimme mielestäni ajoittain todella hyviä, mutta emme kokonaisuutena riittävän hyviä. Mielestäni päästimme liian helppoja maaleja, Home tuumi NewcastleWorldin mukaan.

– Olimme kilpailukykyisiä, mutta viimeiset ratkaisut pallollisina eivät olleet riittävän laadukkaita.

– Heidän ensimmäinen maalinsa syntyi tyhjästä ja kaikki kolme päästämäämme maalia muistuttivat toisiaan. Emme puolustaneet näitä tilanteita tarpeeksi hyvin, ja jos teet niin, häviät.

– Tämä on tuttu kaava viimeisiltä kuukausilta. Meillä on tarpeeksi laatua puolustaa paremmin. Tämä ei ollut huono esitys, mutta olimme ajoittain epätasaisia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga