Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa jättimäiset maalijuhlat! – Ottelu ratkesi hurjaan suoritukseen

Mykhaylo Mudryk, Chelsea.
AOP

Maanantain myöhäisillassa pelattiin Valioliigan tämän viikon ottelukierros päätökseen. Lontoossa pelatussa kamppailussa oli odotettavissa suuret maalijuhlat ja ne myös saatiin, kun Chelsea isännöi Newcastlea keskikastin kamppailussa. Kotijoukkue tarvitsi ottelusta kipeästi pisteitä ja onnistuikin ne lopulta saamaan vahvan toisen jakson ansiosta.

Argentiinalaismanageri Mauricio Pochettinon valmentama Chelsea venytti pisteputken Valioliigassa jo neljän ottelun mittaiseksi. Chelsea kaatoi vahvan toisen jakson ansiosta keskikastin tiukassa taistelussa Newcastlen 3-2 -lukemin.

Chelsea nousi voitollaan Englannin Valioliigassa 39 pisteeseen. Joukkueen ero 27 pelatun ottelun jälkeen viimeiseen eurokentille vievään sijaan on 14 pistettä. Tottenham pitää hallussaan viidettä sijaa. Joukkueella on 27 otteluun 53 pistettä. Newcastle säilyi tappiosta huolimatta lontoolaisten edellä. Newcastle on sarjassa kymmenes ja joukkue on kerännyt pisteen lontoolaisia enemmän.

Kotijoukkueen sankariksi ottelussa nousi vaihdosta kentälle tullut ukrainalaishyökkääjä Mykhailo Mudryk. Mudryk sai pallon hyökkäyskolmanneksella ja pujotteli itsensä vastustamattomasti maalintekoon. Mudryk malttoi lähietäisyydellä kiertää Newcastlen slovakialaismaalivahti Martin Dubravkan ja pääsi sinetöimään pallon tyhjiin, kun varsinaista peliaikaa oli vartti jäljellä.

Chelsean muista maaleista vastasivat Cole Palmer ja Nicolas Jackson. Jackson osui ottelun ensimmäisellä kympillä. Newcastle nousi tauolle tasoihin ruotsalaishyökkääjä Alexander Isakin huimalla osumalla. Palmer laukoi Chelsean johtoon tunnin pelin jälkeen. Newcastle nousi vielä 3-2’n 90. peliminuutilla Jacob Murphyn kaukolaukauksella, mutta ei enää tasoihin.

Lontoolaiset jatkaa kauttaan viikonloppuna FA Cupin parissa Leicesteriä vastaan. Kyseessä on FA Cupin puolivälierä. Newcastle kohtaa FA Cupin puolivälierässä vierasnurmella Manchester Cityn viikonloppuna.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga