Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lontoolaissikermän manageri varoitti voiton jälkeen piilevästä vaarasta: “Se on ongelma”

Mauricio Pochettino, päävalmentaja, Chelsea.
AOP

Chelsea sai hieman helpotusta vaikeaan kauteensa, kun Newcastle United kaatui tiukan taistelun jälkeen lukemin 3-2. Bluesin manageri Mauricio Pochettino uskoo, että hänen joukkueensa saa voitosta aimo annoksen itseluottamusta.

Mauricio Pochettino varoitti, että Chelsea joutuu kohtaamaan lisää ongelmia, jos se ei pysty rakentamaan 3-2-voittonsa päälle Newcastlea vastaan. Pochettino yltyi myös kehumaan vaihdosta sisään sisään tulleen Mykhailo Mudrykin vaikutusta.

Ukrainalaispelaaja kirmasi penkiltä nurmelle ja teki upealla yksilösuorituksen jälkeen 3-1-maalin noin varttitunti ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Mudryk syöksyi palloon ensimmäisenä, pujotteli tiensä hölmistyneen Fabian Scharin ohi ja kiersi Magpiesin maalia vartioineen Martin Dubravkan viimeistelläkseen.

– Se oli todella tärkeä maali, ja juuri tätä me tarvitsemme vaihdosta kentälle tulevilta pelaajilta – vaikutusta. Tämän jälkeen hän joutuu tietysti kilpailemaan samalla pelipaikalla pelaavien pelaajien kanssa. Sen jälkeen hän ansaitsee (paikan avauskokoonpanossa).

– Meidän täytyy ymmärtää, että olemme Chelsea. Projektimme on täysin erilainen (kuin aikaisemmin). Jotkut ihmiset saattavat olla hämillään, eivätkä he halua kuunnella. Yritämme kuitenkin rakentaa jotain erilaista.

– Tämä oli todella tärkeä voitto, jotta kannattajamme voivat hieman rauhoittua. Jos emme voita seuraavaa peliämme, se on ongelma. Tätä on Chelsea.

Lähde: RTE.ie

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga