Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Yllätysnimi nousemassa ManU:n ykköskohteeksi kesän siirtomarkkinoilla! – Vaihtaako puntapino omistajaa?

Jarrad Branthwaite, Everton.
AOP

Manchester United haaveilee uusista vahvistuksista puolustuksen sydämeen. Joukkueen raportoidaan olevan kiinnostunut Evertonin nuoresta topparista Jarrad Branthwaitesta.

Brittimediassa liikkuvien huhujen mukaan Manchester United on tehnyt Jarrad Branthwaitesta yhden tulevan kesän tärkeimmistä siirtokohteistaan. Unitedin kerrotaan haluavan tuoda lupaavan keskuspuolustajan Old Traffordille riippumatta siitä, joutuuko Erik ten Hag väistymään managerin paikalta vai ei.

Seuran taustalla tätä nykyä vaikuttava Sir Jim Ratcliffe haluaa tuoda joukkueeseen lisää nuoruutta ja monen konkarin jatko onkin vaakalaudalla. Raphaël Varanen sopimus on päättymässä kuluvan kauden jälkeen ja muun muassa myös Harry Maguiren on spekuloitu vaihtavan maisemaa.

Branthwaite on toistaiseksi ehtinyt pelata yhteensä vain 31 ottelua Evertonin väreissä, mutta häntä pidetään jo yhtenä Englannin lupaavimmista puolustajista. 21-vuotiaan topparin nykyinen sopimus Toffeesin kanssa ulottuu vuoteen 2027 asti.

Evertonia uhkaa jo kauden toinen pistemenetys, joka toteutuessaan voisi tarkoittaa joukkueen putoamista sarjatasoa alemmas. Tämän vaihtoehdon toteutuessa, Everton on todennäköisesti pakotettu myymään joitain tärkeimpiä pelaajiaan.

Daily Starin saamien tietojen perusteella Everton arvioi Branthwaiten noin 70 miljoonan punnan arvoiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset