Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Ei sittenkään, United? – Kahden huipputopparin hankinnat jäämässä haaveeksi?

Old Trafford
Unsplash

Manchester United haaveilee uusista puolustuspään hankinnoista, mutta viimeisten tietojen mukaan etenkin Jean-Clair Todibon pyyntihinta saattaa osoittautua liian korkeaksi. Tilanne on mahdollisesti sama myös Jarrad Branthwaiten kohdalla.

Uuden keskuspuolustajan hankkiminen vaikuttaa olevan yksi Manchester Unitedin tärkeimmistä tavoitteista tulevan kesän aikana. Joukkueeseen on linkitetty viime aikoina useita mielenkiintoisia nimiä, kuten Evertonia edustava Jarrad Branthwaite.

Toffeesin puolustajalupauksen hintalappu on kuitenkin lähteiden mukaan peräti 70 miljoonaa puntaa, joka on todella korkea summa suhteellisen kokemattomasta pelaajasta.

Toisena vaihtoehtona on pidetty Ligue 1:ssä pelaavaa OGC Niceä edustavaa Jean Clair-Todiboa, mutta hänenkin kohdallaan hinnoittelu saattaa osoittautua esteeksi.

90min kertoo, että Nice vaatii puolustajastaan vähintään 55 miljoonaa euroa, johon United ei ole ollut ainakaan toistaiseksi myöntyväinen.

Todibo on noussut raketin lailla Euroopan halutuimpien topparien joukkoon, eikä hänen uskota enää jatkavan uraansa Ranskassa ensi kaudella.

Nicen hintapolitiikka saattaa kuitenkin asettaa omat haasteensa, sillä pelaajan potentiaalista huolimatta summaa pidetään liian korkeana ainakin Old Traffordilla. Tottenham Hotspur oli aiemmin niin ikään Todibon perässä, mutta luopui leikistä kyseisestä syystä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1