Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Arsenal-tähti kieltäytyi maajoukkuekutsusta! – Southgate: “Se on suuri sääli”

Ben White, Arsenal.
AOP

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate nimesi Kolmen Leijonan joukkueen torstaina, joka kohtaa tulevissa harjoitusmaaotteluissa Belgian ja Brasilian. Southgate paljasti, että kesken Qatarin MM-kisoja kotiin lähtenyt Ben White on kieltäytynyt edustamasta maataan.

Englannin valmentaja Gareth Southgate nimesi torstaina 25 pelaajan joukkueen Brasiliaa ja Belgiaa vastaan pelattaviin ystävyysotteluihin.

Evertonin Jarrad Branthwaite ja Newcastlen laitahyökkääjä Anthony Gordon valittiin molemmat mukana ensimmäistä kertaa, kun taas Ivan Toney kutsuttiin takaisin kahdeksan kuukauden pelikiellon jälkeen.

Useampi englantilaispuolustaja kärsii tällä hetkellä loukkaantumisista, jonka myötä Southgate ei voinut valita muun muassa Reece Jamesia, Kieran Trippieriä tai Trent Alexander-Arnoldia.

Arsenalin paidassa loistavia otteita esittäneen Ben Whiten uskottiin palaavan Kolmen Leijonan vahvuuteen, mutta Southgaten mukaan pelaaja ei halua edustaa maataan.

White ei ole pelannut Englannin paidassa jätettyään Qatarin MM-kilpailut kesken henkilökohtaisten syiden takia.

– Me saimme soiton Edulta (Arsenalin tekninen johtaja) viime viikolla ja hän kertoi, ettei Ben halunnut tulla valituksi tällä kertaa. Se on suuri sääli, sillä hän on pelaaja, josta todella pidän, Southgate totesi ESPN:n mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet