Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Italian EM-valmistelut käynnissä – Spallettilta varoitus pelaajilleen: “Kenenkään, joka on mukanamme, ei tulisi tuhlata aikaa”

Luciano Spalletti, päävalmentaja, Italia.
AOP

Italia valmistautuu parhaillaan tuleviin harjoitusmaaotteluihin Venezuelaa ja Ecuadoria vastaan. Azzurrin päävalmentaja Luciano Spalletti teki mielenkiintoisen paljastuksen pelaajistostaan ennen joukkueen matkaa Pohjois-Amerikkaan.

Italia saavutti minimitavoitteensa ja selvitti tiensä tulevan kesän EM-kilpailuihin. Rannalle jääminen olisi ollut saapasmaalle todellinen katastrofi, sillä nelinkertainen maailmanmestari ei selviytynyt Qatarin MM-kilpailuihin.

Hallitseva Euroopan mestari valmistautuu tahollaan tuleviin EM-karkeloihin ja joukkue matkaa Pohjois-Amerikkaan harjoitusleirille. Italia kohtaa torstaina harjoitusmaaottelussa Venezuelan ja sunnuntaina joukkue saa vastaansa Ecuadorin.

Azzurri kohtasi marraskuussa EM-karsintaottelussa Ukrainan, eikä otteluun valmistautuminen sujunut päävalmentaja Luciano Spallettin mukaan aivan nappiin.

– Onko teidän mielestänne oikein, että Italian maajoukkuetta edustavat ammattilaiset eivät nuku ottelua edeltävänä yönä, koska he pelaavat videopelejä, eivätkä anna parastaan kentällä?

– Pelaajaa ei voi arvioida vain kentällä vietetyn ajan perusteella, vaan myös vuorokauden jokaisen tunnin osalta. En välitä, mitä pelaajat tekevät, kunhan he jossain vaiheessa yrittävät levätä.

– Muutama pelaaja pysyi hereillä ennen Ukraina-ottelua, joka ei ole mielestäni hyvä asia. Kenenkään, joka on mukanamme, ei tulisi tuhlata aikaa.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet