Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Entinen ManU-lupaus on löytänyt uudelleen peli-ilonsa: “Halusin näyttää ihmisille”

Andreas Pereira
AOP

Andreas Pereira on noussut viimeistään tällä kaudella yhdeksi Fulhamin tärkeimmistä pelaajista. Brasilialaisen uran uskottiin kääntyvän laskusuuntaan hänen saatuaan aiemmin lähtöpassit Old Traffordilta.

Fulhamia edustava Andreas Pereira on ollut tällä kaudella hienossa iskussa. Viisi maalisyöttöä ja yhden maalin iskenyt brasilialainen on kohonnut hienoilla esityksillään yhdeksi Craven Cottagen yleisön suurimmista suosikeista.

Manchester Unitedin nuorten joukkueissa lupauksia herättävästi esiintynyt Pereira nousi mahtiseuran edustukseen takavuosina suurin odotuksin. Säännöllinen peliaika Old Traffordilla jäi kuitenkin haaveeksi, jonka myötä lainapestit tulivat miehelle varsin hyvin tutuksi.

Pereira pelasi pätkäsopimuksella Granadassa, Valenciassa, Laziossa sekä myös Brasilian liigan jättiseura Flamengossa. Keskikenttäpelaaja jätti kotimaansa kentät pari vuotta sitten taakseen ja siirtyi pysyvällä diilillä Fulhamin paitaan. Jälki on ollut vakuuttavaa, vaikka joukkue onkin tuskaillut pahemman kerran pelinsä kanssa.

Pereira paljastaa, että halusi todistaa tasonsa sen jälkeen, kun hänelle ei nähty käyttöä Unitedissa.

– Halusin näyttää ihmisille, että voin pelata Valioliigassa ja korkeimmalla tasolla. Kun manageri (Marco Silva) soitti minulle ja sanoi tietävänsä minun voivan pelata Valioliigassa, otin sen haasteena, Pereira kertoi ManchesterWorldin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga