Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Aston Villa lyömässä jarrua! – Brassitähden siirtosuunnitelmat jäihin?

Douglas Luiz, Aston Villa.
AOP

Aston Villan keskikenttäpelaaja Douglas Luizin on uskottu päätyvän kauppatavaraksi tulevan kesän aikana. Tuoreiden tietojen valossa Villa ei ole kuitenkaan päästämässä brassitähteä muihin maisemiin.

Aston Villa vahvisti hiljattain tehneensä viime kesään asti valtavat tappiot, jonka myötä seuran uskottiin joutuvan tasapainottamaan tilannetta pelaajamyynneillä.

Yhtenä todennäköisenä lähtijänä on pidetty Douglas Luizia, josta olisi odotusten perusteella luvassa massiivinen siirtokorvaus.

Kuten aiemmin uutisoimme, muun muassa Manchester City on osoittanut kiinnostusta Luizia kohtaan. Brasilian maajoukkuemies edusti taivaansinisiä aiemmin urallaan, mutta läpimurto Etihadilla jäi tekemättä.

Paluu Pep Guardiolan alaisuuteen on ainakin tässä vaiheessa jäämässä haaveeksi, sillä lähteiden mukaan Villa ei halua päästää pelaajaansa muihin maisemiin.

90min kertoo, että Villan seurajohdossa tehdään kaikki mahdollinen taloudellisen tilanteen tasapainottamiseksi, mutta Luizin myynti ei kuulu suunnitelmiin.

Luiz on ollut tälläkin kaudella valtavassa roolissa Unai Emeryn alaisuudessa. 27 valioliigaotteluun on syntynyt hienot yhdeksän maalia ja viisi maalisyöttöä.

Brassitähden on näillä näkymin määrä jatkaa uraansa Villa Parkilla aina vuoteen 2026 asti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset